Google+

Login

Trollspeilets internasjonale ridderturnering 8-10 sept 2023

Nå er alt klart for å bestille billetter til vår internasjonale turnering 8-10 september. Vi har forskjellige priskategorier, slik at du kan finne rimelige billetter på fredag, og du kan kjøpe gjennomgangsbillett til hele turneringen.
Det er maksantall på 250 tilskuere pr konkurranse, og bare 50 gjennomgangsbillettter, så det lønner seg å bestille tidlig. Uansett er det billigst å forhåndskjøpe billett.
Kom og se på de norske utøverne bryne seg i dyst mot australierne! Vi presenterer deltagerne og hestene på facebooksiden Det Magiske Trollspeilet gjennom sommeren. Vi skal legge ut mer info etterhvert her på hjemmesiden vår også, til dere som ikke er på Facebook.
Comments(0) Sun Jul 02, 2023 3:08 pm by Hanne

Sommerkurs 2023

Sommerkursene er nå åpne for påmelding! Følgende uker blir det kurs:
Uke 25, 19.-23. juni
Uke 26, 26.-30 juni
Uke 28, 10.-14. juli
Uke 29, 17.-21. juli
Uke 31, 31. juli - 4. august
Uke 32, 7.-11. august
Kursene blir som tidligere hvor vi fokuserer på den enkelte rytters interesser og behov, uansett gren eller nivå. Vi kan hjelpe med alle slags problemer og utfordringer, helt fra smerter og vansker, til hjelp til å nå nye nivåer i sporten.
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag får du ri to økter à en klokketime med instruksjon, hvor du rir sammen med to andre ekvipasjer, men hvor vi fokuserer direkte på det du trenger og ønsker å jobbe med.
Comments(0) Fri Jan 13, 2023 2:11 pm by Hanne

Hva er et bevegelsesmønster?

Vi snakker ofte om bevegelsesmønster og biomekanikk. Det er ikke alltid så lett å vite hva man legger i disse begrepene. Derfor skal jeg skrive litt i dag om hva vi i Trollspeilet mener når vi bruker dem.

Bevegelsesmønster er det komplekse mønsteret som nervesystemet følger for å styre muskulaturen slik at vi beveger oss. Vi har over seks hundre muskler, som styrer over to hundre knokler. For at bevegelsen skal bli mest mulig effektiv, og ikke minst hindre skader, er det viktig at musklene fyrer av i riktig rekkefølge og i riktig samarbeid. Kroppen er konstruert mekanisk på en svært finstemt og effektiv måte, og muskler og ledd er beregnet på en viss bruk innenfor en viss konstruksjon.
Comments(0) Fri Jun 09, 2017 11:01 am by Hanne

Å ri hesten over ryggen

Image

Vi får stadig spørsmål fra elevene våre om hvordan man kan se om en hest går over ryggen. Og hvordan man kan merke det når man rir. Jeg har skrevet endel om dette i ridelæren tidligere, men jeg innser at jeg nok ikke har vært tydelig og spesifikk nok, siden vi får så mange spørsmål.
Comments(0) Fri Mar 31, 2017 6:58 pm by Hanne

Kroniske smerter i nakke, skuldre, rygg, hofte, knær?

Image Image

OBS: De kursene som beskrives her er nå innbakt i alle våre kurs. Derfor beholder vi beskrivelsen, siden den kan være interessant for mange.
Comments(0) Sun Aug 28, 2016 1:45 pm by Hanne
Login
Username:
Password:

Log me on automatically each visit
Latest Forum Topics


Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet