Google+

Login

Kurs for gutter i høstferien

Vi arrangerer kurs for gutter og menn i høstferien, 4. og 5. oktober. Pelle er instruktør. Pris 2.700 kr for fire ridetimer og treningsteori. Mulig å ta med egen hest eller låne av oss.
Mer info om kurset ligger på vår facebookside. Der kan du også melde deg på. Har du ikke facebook, send en SMS til 90671690, så kan vi hjelpe deg!
Velkommen på kurs!
Comments(0) Tue Sep 20, 2022 6:10 pm by Hanne

Ridderturnering på Eriksbråten i september 2022!

Vi blåser liv i hjemmesiden vår igjen, siden mange ikke er på facebook, og vi ønsker å være tilgjengelig for alle som har lyst til å komme på turnering!

Turneringen foregår i helgen 9.-11. september her hos oss på Eriksbråten. Vi kommer tilbake til mer informasjon fortløpende.
Følg gjerne med på vår spesielle facebookside for turneringen, som heter "Det Magiske Trollspeilet". Velkommen!
Comments(0) Wed Feb 23, 2022 4:36 pm by Hanne

Hva er et bevegelsesmønster?

Vi snakker ofte om bevegelsesmønster og biomekanikk. Det er ikke alltid så lett å vite hva man legger i disse begrepene. Derfor skal jeg skrive litt i dag om hva vi i Trollspeilet mener når vi bruker dem.

Bevegelsesmønster er det komplekse mønsteret som nervesystemet følger for å styre muskulaturen slik at vi beveger oss. Vi har over seks hundre muskler, som styrer over to hundre knokler. For at bevegelsen skal bli mest mulig effektiv, og ikke minst hindre skader, er det viktig at musklene fyrer av i riktig rekkefølge og i riktig samarbeid. Kroppen er konstruert mekanisk på en svært finstemt og effektiv måte, og muskler og ledd er beregnet på en viss bruk innenfor en viss konstruksjon.
Comments(0) Fri Jun 09, 2017 11:01 am by Hanne

Å ri hesten over ryggen

Image

Vi får stadig spørsmål fra elevene våre om hvordan man kan se om en hest går over ryggen. Og hvordan man kan merke det når man rir. Jeg har skrevet endel om dette i ridelæren tidligere, men jeg innser at jeg nok ikke har vært tydelig og spesifikk nok, siden vi får så mange spørsmål.
Comments(0) Fri Mar 31, 2017 6:58 pm by Hanne

Kroniske smerter i nakke, skuldre, rygg, hofte, knær?

Image Image

OBS: De kursene som beskrives her er nå innbakt i alle våre kurs. Derfor beholder vi beskrivelsen, siden den kan være interessant for mange.
Comments(0) Sun Aug 28, 2016 1:45 pm by Hanne
Login
Username:
Password:

Log me on automatically each visit
Latest Forum Topics


Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet