Google+

Login

New topic Reply to topic   [ 1 post ] 
 Course ref: 163 
Vanlig ridekurs
Status: Completed
Location: Eriksbråten
When: From Monday 11 Jul to Friday 15 Jul
Registration deadline: Fri Jul 08, 2016 5:08 pm
Participants: 6 of 12
Price: 1000.00 NOK
 
Author Message
 Post subject: Sommerkurs på Eriksbråten uke 28
PostPosted: Tue Mar 08, 2016 6:04 pm 
Offline
White Lady
User avatar

Joined: Wed Apr 06, 2005 4:18 pm
Posts: 13964
Location: Eriksbråten, Skotterud
Image

Vi inviterer til sommerkurs i uke 28, det vil si mandag 11 juli til fredag 15 juli.

På alle våre kurs underviser vi helt individuelt, det vil si at du får den undervisningen du trenger, på ditt nivå i tråd med hva du har som mål og hvilken gren du rir innenfor. Det undervises i grupper på maks tre ekvipasjer, og det er to klokketimer undervisning hver dag mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Onsdag er det hvile- og lekedag, hvor alle rir for seg selv, øver på det de har lært og kanskje leker sammen ved å forsøke seg på sverdkamp til hest med gummikøller, formasjonsridning eller rir en tur.

Det vil være mange muligheter for teorisamtaler og hjelp til mobiliseringstrening og vekttrening for rytterne til fots. Felles lunsj serveres ute i paviljongen hver dag.

I år vil vi ikke ha mulighet til overnatting for deltagerne her på gården. Vi anbefaler overnatting på en av de nærliggende campingplassene, som har fine hytter, gode dusj-og toalettmuligheter og kort vei til badevann. Sjekk ut http://morokuliencamping.no/ eller http://www.golfcamping.no/

Hvis du har med deg hest, kan den overnatte i en av våre gjestepaddocker eller på det store beitet sammen med vår velfungerende flokk. (Da må den være barfot) Vi har dessverre ingen ledige bokser for gjester. Har du ikke egen hest, kan vi være behjelpelig med å finne en du kan leie. Ta kontakt med meg på PM her på forumet, eller på facebook om du ønsker å leie hest.

Har du med deg hest, kan du ta med egen fôr eller kjøpe høyensilasje hos oss. Kraftfor må du ha med selv.

Påmelding skjer via linken under dette innlegget. For å kunne melde deg på, må du betale kr. 1000,- i depositum. Dette beløpet vil du ikke få tilbake om du av en eller annen grunn må avbestille kurset. Du kan allikevel selge plassen din videre til noen andre, som kan overta kurset for deg.

De resterende 3500,- betaler du inn til vår konto 5010.06.67514 innen en uke før kurset starter, slik at det er på vår konto i god tid for kurs.

Det er også mulig å ta med seg telt og slå det opp på våre jorder. Vi har utedo som du kan benytte og vannkran ute. Mange har ligget i telt på kurs, og forteller at det gir en ekstra dimensjon til opplevelsen.

I år blir det plass til 12 deltagere pr kurs, siden vi ikke er begrenset av antallet som kan overnatte. Det vil altså si fire partier a 3 deltagere pr time.

Vi ønsker velkommen til kurs!

Hilsen
Hanne og Pelle


Share on Facebook Share on Twitter
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
New topic Reply to topic   [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet