Google+

Login

New topic Reply to topic   [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Arrangere helgekurs hos deg?
PostPosted: Mon Jan 12, 2015 12:09 pm 
Offline
White Lady
User avatar

Joined: Wed Apr 06, 2005 4:18 pm
Posts: 3873
Location: Eriksbråten, Skotterud
Vi holder ikke kurs på Eriksbråten lenger. Istedet reiser vi rundt og holder kurs andre steder i landet. Er du interessert i å holde kurs hos deg? Her er betingelsene våre:

Priser og antall:

Dere må være seks deltagere eller flere for at vi skal komme. Maksantallet er 9 deltagere. Det koster 2500 kr pr deltager uansett antall. Fra 1. april koster det 2700,- pr deltager. Dette dekker også våre reiseutgifter. Siden det kan være ganske mye arbeide å arrangere kurs, ønsker vi istedet for å dele kjørekostnadene på deltagerne, å gi rabatter til arrangøren om det blir mange deltagere. Hvis det blir seks ekvipasjer totalt, får arrangør halv pris. Blir det fullt, får arrangøren gratis kurs.

Noen arrangørsteder krever baneleie eller betaling for oppstalling eller felles lunsj. Dette kommer i tillegg til vår kursavgift.

Kursavgiften samles inn av arrangør og faktureres felles fra Trollspeilet til arrangør, og betales inn til vår konto 5010.06.67514 før kurset. Det er mulig å ordne enkeltfaktura for den som trenger det.

Det er bindende påmelding. Hvis du melder deg på, og senere trekker deg, går det ut over de andre deltagerne eller arrangøren som kan få mye ekstraarbeide med å få inn nok deltagere. Vi booker alle kurs i lang tid i forveien, og det er ikke mulig for oss å finne et nytt arrangørsted på kort varsel, hvis en kurs skulle bli avlyst på grunn av at deltagere trekker seg. Må du trekke deg, kan du selge kursplassen til en annen.

Kursopplegg:

Vi underviser i grupper på tre ekvipasjer, og timene varer en klokketime. Alle rir fire slike timer, to på lørdag og to på søndag, med lunsjpause imellom. I lunsjen har vi gjerne en teoriprat.

Vår pedagogikk baserer seg på å utdanne rytterne til å tenke selv, kjenne og føle, og til å huske godt det de har lært, slik at de kan benytte seg av teknikkene på en god og forståelsesfull måte etter kurset. Vi ser at når elevene får en del tid alene under timene, til å praktisere, kjenne og utforske teknikkene de lærer på egen hånd uten "mas" fra instruktøren hele tiden, får de bedre forståelse og følelse med det de lærer. Dessuten trenger man ganske lang tid for å klare å endre vaner, strekke stive muskler og opparbeide ny koordinasjon. Dette er grunnen til at vi har ganske lange timer, og at det er flere pr time.

Andre praktiske ting:

Vi overnatter gjerne hjemme hos en av deltagerne om det er mulig. Dette gjør at vi kan klare å avholde kurs med så lite kostnader som mulig, og dermed kunne reise langt selv for bare seks deltagere.

Vi reiser så ofte vi kan med kollektivtransport, og da trenger vi hjelp til å bli kjørt til og fra stasjonen. Mange arrangører organiserer denne kjøringen på dugnad blant deltagerne.

Vi har ikke store krav til bane eller ridehus. Vi er vant til å undervise ute i all slags vær, og på små baner og vanskelig underlag. Vi kan også undervise i å trene unghest i longe, i hånden, syketrening av hest og ellers tar vi hensyn til at rytter kan ha skader eller vansker som gjør at man trenger spesialtilpasning. Dette er jo en av våre spesialiteter, så en trenger ikke være redd for at vi ikke skal ta hensyn til slike ting.

Vi underviser i dressur og bakketrening på alle nivåer og for alle grener. Husk at sitsen er din kommunikasjon med hesten, og den måten du kan innvirke på den og bedre deres prestasjon på. Hestens bevegelse er essensiell for dens evne til å prestere, uansett gren.

Hvis du har lyst til å arrangere kurs hos deg, ta kontakt med Trollspeilet på Facebook, eller send meg en venneforespørsel på facebook. Har du ikke facebook, kan du sende meg en SMS til 90671690.

Velkommen!
Hilsen
Hanne

_________________
Paradox is a pointer telling you to look beyond it. If paradoxes bother you, that betrays your deep desire for absolutes. The relativist treats a paradox merely as interesting, perhaps amusing or even, dreadful thought, educational.

Frank Herbert.


Share on Facebook Share on Twitter
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
New topic Reply to topic   [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet