Google+

Login

New topic Reply to topic   [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Sommerkurs 2023
PostPosted: Fri Jan 13, 2023 2:11 pm 
Offline
White Lady
User avatar

Joined: Wed Apr 06, 2005 4:18 pm
Posts: 3873
Location: Eriksbråten, Skotterud
Sommerkursene er nå åpne for påmelding! Følgende uker blir det kurs:
Uke 25, 19.-23. juni
Uke 26, 26.-30 juni
Uke 28, 10.-14. juli
Uke 29, 17.-21. juli
Uke 31, 31. juli - 4. august
Uke 32, 7.-11. august
Kursene blir som tidligere hvor vi fokuserer på den enkelte rytters interesser og behov, uansett gren eller nivå. Vi kan hjelpe med alle slags problemer og utfordringer, helt fra smerter og vansker, til hjelp til å nå nye nivåer i sporten.
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag får du ri to økter à en klokketime med instruksjon, hvor du rir sammen med to andre ekvipasjer, men hvor vi fokuserer direkte på det du trenger og ønsker å jobbe med.
Vi jobber også sammen i hele kursgruppa med teori og felles forståelse mens undervisningen pågår, men aldri ved å snakke over høyttaler om hva den enkelte strever med. Det er privat. Allikevel oppmuntrer vi alle til å se på undervisningen, slik at vi generelt kan forklare hva vi har som mål og hvordan vi kan inspireres og lære av hverandre. Og ikke minst støtte hverandre.
Erfaringsmessig blir deltagerne på hvert kurs godt kjent og iblant gode venner også i ettertid, og opplever at dette fellesskapet gir mer lærdom og forståelse.
Hanne og Pelle er tilstede stort sett hele dagen, og kan svare på spørsmål og gir ad hoc leksjoner i teori.
Onsdagen har vi "lekedag" som betyr at vi praktiserer det vi har lært på den måten deltagerne selv ønsker. Vi har mange forskjellige grener man kan forsøke seg på, for eksempel bueskyting, tur, sprang, riddersport, eller bare slappe av. Onsdagen er viktig for å fordøye det man lærer, og for å kunne ta imot mer lærdom de to siste dagene.
Vi har store områder man kan campe på, og en stor paviljong med enkelt kjøkken og et langbord hvor man kan lage mat og spise. Ofte velger deltagerne å lage mat sammen, men dette er frivillig.
For den som ikke ønsker å campe, anbefaler vi Magnor Spa hotell eller campingplasser på Morokulien/Montebello eller Sigernessjøen, som også har campinghytter og dusj- og toalettanlegg.
Vi holder til nær svenskegrensen, med det som hører til av handlemuligheter i Charlottenberg, og nær hyggelige Skotterud sentrum med mange gode lokale butikker. Magnor Glassverk er bare noen minutters kjøring unna.
Det er også mange fine innsjøer i området, hvor det er offentlige badeplasser en kort kjøretur unna.
Hvert kurs koster 5.500,- pr deltager. Depositum på 1000,- betales ved påmelding.
Vi har noen få hester som det er mulig å låne. De første som melder seg på vil kunne reservere lånehest. Overnatting for medbrakt hest foregår i rommelige gjestepaddocker. Det er mulig å kjøpe høyensilasje av oss på stedet. Det er rutiner for å holde hester som ikke kjenner hverandre adskilt av smittevernshensyn.
Vi har 18 års grense for deltagerne. Voksne kan ha med barn under 18 som de har ansvaret for. Det er mulig å ta med venner eller familie som er tilskuere og bare er med på "ferie". Siden deltagerne selv står for overnatting og mat, koster dette ikke noe ekstra.
Vi holder til i Eidskog kommune rett syd for Kongsvinger, halvannen times kjøring rett øst for Oslo, ved svenskegrensen. Det går buss fra Kongsvinger som stopper rett nedenfor oss, med ti minutters gangavstand. Kongsvinger har togstasjon.
Påmelding skjer på SMS til 90671690.
Velkommen til oss på kurs!

_________________
Paradox is a pointer telling you to look beyond it. If paradoxes bother you, that betrays your deep desire for absolutes. The relativist treats a paradox merely as interesting, perhaps amusing or even, dreadful thought, educational.

Frank Herbert.


Share on Facebook Share on Twitter
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
New topic Reply to topic   [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet