Google+

Login

New topic Reply to topic   [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Hvordan lese denne ridelæren
PostPosted: Fri Apr 15, 2011 9:55 am 
Offline
White Lady
User avatar

Joined: Wed Apr 06, 2005 4:18 pm
Posts: 3873
Location: Eriksbråten, Skotterud
Når jeg skriver ett nytt avsnitt hver dag, observerer jeg jo litt om hvordan de blir lest. Det er tydelig at enkelte avsnitt er mer populære enn andre. Man plukker ut de artiklene som virker mest interessant for en selv, det er jo så mye å lese.

Jeg vil bare rette en liten advarende pekefinger. Grunnen til at jeg nå skriver såpass grundig, er nettopp at alle artiklene er viktig for forståelsen. Det er ikke slik at du kan slå opp på "ditt problem", lese hva jeg skriver om det, og så er du fikset.

For å få til en så riktig forbedring som mulig, trenger du å lese hele greia. Sorry. For hvis ikke, ender du gjerne opp med en ny feil. Fra den ene grøfta til den andre. Joda, det er bedre å ramle i forskjellige grøfter istedet for å holde seg i den samme gamle, men det aller beste er jo å lære mest mulig av andres erfaring, og slippe de fleste av grøftene?

Har du ikke tid til å sitte ved PCen hele tiden, print dem ut, ta dem med i lomma og les på trikken. En hver dag. De er ikke lange. Det vil hjelpe på den helhetlige forståelsen.

Hanne

_________________
Paradox is a pointer telling you to look beyond it. If paradoxes bother you, that betrays your deep desire for absolutes. The relativist treats a paradox merely as interesting, perhaps amusing or even, dreadful thought, educational.

Frank Herbert.


Share on Facebook Share on Twitter
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
New topic Reply to topic   [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet