Google+

Login

New topic Reply to topic   [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: 3. februar
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 5:18 pm 
Offline
Marshal
User avatar

Joined: Wed Apr 06, 2005 4:10 pm
Posts: 1354
Hei!

Dagens økt er simpel, men ikke enkel.

Tre runder:

fem pullups
ti pushups

Skaleringer;

Stanga eller hva du enn holder deg i for å gjøre pullups, skal ikke være høyere opp enn du når opp til. Hvis du så hopper så høyt du kan, med tak i stanga og senker deg ned så verdig som du kan, så har du gjort en jumping pullup.
Om du har mulighet til å ha beina på bakken gjennom hele øvelsen kan du også bruke beina til å hjelpe til så mye som du må, men så lite som mulig. Hvis det mot formodning skulle være lett for deg å gjøre pullups, kan du godt holde en vekt mellom beina når du gjør dem, eller gjøre dem med en arm, eller klappe i hendene mellom hver...

Pushups kan du gjøre med strake bein, på knærne, med beina på en stol eller håndstående for den saks skyld. Eller man kan støtte seg mot veggen.

Pelle

_________________
CALME
EN AVANT
DROIT


Share on Facebook Share on Twitter
Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 12:03 am 
Offline
Squire

Joined: Fri Jul 24, 2009 4:12 pm
Posts: 60
Location: Møre og Romsdal
På an igjen etter et ilt halsvonde. I dag var dagen da jeg var på bena igjen og har gjennomført dagens øvelser i tre økter som beskrevet. Men jeg gjorde pullupsene liggende under bordet og løftet meg opp til bordkanten etter armene men med rumpa i gulvet :roll: (Følte for å ta det forsiktig. Det viktigste for meg i dag var å "komme på igjen") Måtte passe på at ryggen ikke fikk form som en hengekøye men at jeg løftet brystkassen selv om kroppsposisjonen nesten gjorde det litt vanskelig å kjenne hvor jeg hadde ryggen og brystkassa til å begynne med, men da jeg fant frem så kjente jeg og at det tok i magemusklene også.

Pushups på knærne. Måtte ta pauser for å komme helt gjennom riktig antall repetisjoner men i mål kom jeg.

Så nå er det bare å fortsette :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 1:54 am 
Offline
Hoffskald
User avatar

Joined: Sun Apr 10, 2005 10:39 pm
Posts: 1558
Jeg gjorde også pull-upene på den måten, liggende på gulvet og dro meg opp i bordkanten. Har ikke noe sted jeg kan henge og gjøre med, og tviler på at jeg ville klart det (ennå), men jeg tror det er noe jeg har godt av å gjøre.

Push-upene gjorde jeg på knærne, men jeg har blitt bedre siden jeg begynte: nå kan jeg senke meg ganske langt ned og fremdeles komme meg opp. Selv om det blir verre og verre jo fler jeg tar, selvfølgelig :wink: Måtte ta en lien pause i det andre settet, og fler i det siste for å komme meg gjennom. Pinglearmer! De skal bli bedre.

_________________
Never deal with a horse when you are in a fit of passion. A fit of passion is a thing with no foresight in it, and so we often have to rue the day when we gave way to it. ~ Xenophon: The Art of Horsemanship


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
New topic Reply to topic   [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet