Google+

Login

New topic Reply to topic   [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Ryttersamling på Magnor travbane 27 til 29 mai 2011
PostPosted: Sat Apr 09, 2011 6:21 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Feb 02, 2009 11:19 am
Posts: 42
Location: Nevjen
1. Bakgrunn
Våpenskolen vil gjennomføre en samling for alle ryttere som har interesse i å delta som dragon ved jubileet for slaget på Lier 2 august 2014

2. Hensikten
Hensikt med samlingen er å praktisere kavalerireglementet fra 1806 i størst mulig forband for å gi våre korporaler videre trening i ledelse av sine avdelinger, herunder utdannelse av disse.
Ellers at alle ryttere får mer trening i å ri som del av en avdeling med de tilhørende manøvre. Videre å innøve seremonier i forbindelse med parader og festlig samvær tilhørende ryttermiljøet fra de forgangene tider.
Målet vil være å kunne operere i større forband under en felles kommando.

3. Sted
Magnor travbane med all infrastruktur. Indre bane er ca 300 x 150 m og er et utmerket område for eksersis med sluttede avdelinger opp til eskadron (32 dragoner på ett geledd). De tilstøtende områder er stor furumo som gir store muligheter for manøvrering i lende.
Magnor sentrum ca 1 km med en KWI-butikk. Kjøpesentert ( med Systembolag) i på andre siden av grensen, ca 7 km.

4. Tid
Fredag 27 mai til søndag 29 mai, med fremmøte fredag innen kl 2200. Leiren er klar for mottak fra kl 1900. Samlingen avsluttes innen kl 1600 på søndag.
Inndeling av dagen styres av signalliste som i hovedsak vil bestå i revelje, vanning og foring, frokost, utrykning / formering, osv. Dette for å kunne operer som enhet. Å være presis er et grunnlag for å lykkes her. Det vil blilagt inn fleksible tidsrammer, bortsett fra flaggheising og firing ( kl 0800 og 2100).

5. Øvingsområde
Vi har Magnor travbane til egen disposisjon med tilhørende infrastruktur hele helgen. Området er inngjerdet slik at hester på egenhånd ikke kommer så langt.
Det er god plass til parkering av kjøretøyer med henger. Bokser til et begrenset antall hester er tilgjengelig. Vi satser på inngjerdinger generelt.

6. Sosialt samvær
Ved siden av øvelse, vil det sosiale aspekt tillegges vekt med fellesmiddag lørdag kveld med avsyngning av oppbyggelige sanger, seremoniell m.v. Ressurspersoner har vært i arbeid for å komponere og dikte passende musikk og sanger .

7. Forlegning
Det satses på teltleir og flatseng innendørs. Det anbefales at deltagerne tar med feltseng og sovepose for å overnatte slik vi normalt organiserer oss ( flatseng). Mulighet for innkvartering i motell utenfor området er tilgjengelig. Detaljer etter hvert.

8. Forpleining
Følgende måltider inngår.

a. Kveldsmat fredag ved ankomst utover kvelden
b. Frokost lørdag og søndag innas samlet.
c. Lunsj lørdag og søndag
d. Festmiddag lørdag

Bortsett fra fredag kveld inntaes måltidene samlet i spisesal iht signalliste ( vi har egen hornblåser til dette)

9. Diverse
Følgende bestemmelser skisseres. Detaljer følger i tur og orden til de som melder sin interesse på dette grunnlag :

a. Påmelding til tkg@east.no snarest for å få en viss oversikt for planlegging. Dette innebærer at disse mottar ytterligere direkte på E-post. Spørsmål på sette grunnlag retters direkte til Exerceer-Majoren på tlf 90087030
b. Generel informasjon vil gis på denne siden etter hvert. Detaljert informasjon vil bli sendt den enkelte som melder seg på.
c. Deltagerne må stille med egen hest, eller leie for egen forsorg. Transport og foring likedan. Stallvakt vil bli etablert fordelt mellom deltagerne
d. Egenandel på kr 1000, inkl alle måltider og leie av banen. De som ikke har egen uniform / millitært utstyr kan leie dette for kr 200 fra telthuset ( begrenset antall)

_________________
Exerceer-Major / Dragoner av 1814
For Konge og Fedreland


Share on Facebook Share on Twitter
Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 29, 2011 5:56 pm 
Offline
White Lady
User avatar

Joined: Wed Apr 06, 2005 4:18 pm
Posts: 13960
Location: Eriksbråten, Skotterud
Jeg fikk tatt noen bilder fra samlingen i dag. Jeg bare lister opp en hel drøss av dem, siden det blir vanskelig å finne bilder hvor alle sammen ser perfekte ut. Så velg ut det som ser best ut av deg selv. :D

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Hanne

_________________
Paradox is a pointer telling you to look beyond it. If paradoxes bother you, that betrays your deep desire for absolutes. The relativist treats a paradox merely as interesting, perhaps amusing or even, dreadful thought, educational.

Frank Herbert.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
New topic Reply to topic   [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet