Google+

Login

New topic Reply to topic   [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Salgsbetingelser
PostPosted: Mon Feb 06, 2012 1:16 pm 
Offline
System Admin
User avatar

Joined: Tue Jan 23, 2007 1:16 pm
Posts: 284
Location: Oslo
1. Generelt
Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av kurs og tjenester fra Trollspeilets nettsider.
Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.
Er du under 18 år, må du få en foresatt til å bestille og betale kurset for deg.

2. Partene i avtalen
Selger er: Trollspeilet, Per Estein Røhjell e-post: pelle@trollspeilet.no, og blir i det følgende benevnt vi eller oss.
Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg, din eller ditt.

3. Å være på kurs med oss
Vi har beskrevet hvordan det er å være på kurs hos oss her: *link*. Det er viktig at du setter deg inn i hvordan vår undervisning foregår og hva som inngår i kurset før du bestiller, slik at du ikke blir overrasket etterpå.

4. Bestillingsprosess
Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server og kurset er betalt. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Vær sikker på at det er rette kurset du melder deg på, har du meldt deg på og betalt, kan du ikke avbestille kurset.

5. Opplysninger gitt på våre nettsider
Vi vil oppfordre deg til å sette deg inn i vår ridefilosofi og teori ved å lese mer på vårt forum før du bestiller. Der har vi beskrevet så godt vi kan hvordan vi underviser. Misforståelser av meningen med beskrivelser kan allikevel oppstå, og trykkfeil kan forekomme, og vi tar forbehold om dette.

6. Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift. Undervisning er unntatt merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som overnatting, beiteleie, etc.

7. Betaling
Kursavgiften må betales i sin helhet via kort ved bestilling av kurs.
Kursavgiften refunderes ikke om du blir forhindret fra å delta, men du står fritt til å selge kursplassen til noen andre.

8 . Garantier
Trollspeilet garanterer ikke for noe resultat etter gjennomgåelse av kurs. Resultatet er i stor grad avhengig av deltagerens innsats, forutsetninger og forståelse. Trollspeilet vil gjennomføre kurset etter kursbeskrivelsen, men forbeholder seg retten til å gjøre endringer underveis, både for å tilrettelegge best mulig for elevenes individuelle behov og for å ta høyde for uforutsette hendelser.

9. Personopplysninger
Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering. Informasjon om betalingskort oppbevares ikke hos oss, men all slik informasjon går via Paypal.

10. Force majeure
Hvis Trollspeilet er forhindret fra å avholde kurs som avtalt på grunn av sykdom eller force majeure, skal alle påmeldte varsles så snart som mulig, og kursavgiften tilbakebetales. Trollspeilet har ikke ansvar for å erstatte andre utgifter som kunden måtte ha pådratt seg i forbindelse med avlyst kurs.

11. Forbehold
Vi reserverer oss for skrivefeil og eventuelle prisforandringer

12. Copyright
Alt innhold på http://www.trollspeilet.no er Trollspeilets eiendom, bortsett fra stoff som er linket til fra andre sider eller sitert fra andre. Dette skal være merket. Det kan ikke kopieres fra trollspeilet-sidene uten tillatelse. Unntak gis for korte sitater, hvor kilde oppgis.

_________________
Experientia docet


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
New topic Reply to topic   [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet