Google+

Login

New topic Reply to topic   [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Velkommen til Trollspeilets forum!
PostPosted: Mon Apr 09, 2012 6:21 pm 
Offline
White Lady
User avatar

Joined: Wed Apr 06, 2005 4:18 pm
Posts: 13962
Location: Eriksbråten, Skotterud
Vårt forum eksisterer først og fremst slik at våre nåværende og fremtidige elever skal få et lite innblikk i hvordan vi trener og underviser. Alle er velkomne til å lage seg en bruker og å bidra i diskusjoner eller lage seg en treningsdagbok. Vår tanke er at denne informasjonsutvekslingen skal bidra enda mer til å vise hva vi står for, og kanskje hjelpe noen til å lære mer.

Ingen ting på dette forumet er skrevet for å kritisere noen, hverken fordekt eller direkte. Alt som er skrevet om vanlige feil er generelt, og ikke basert på noen spesielle. Alle personangrep som postes vil bli slettet umiddelbart, uansett hvem som blir kritisert, også om det gjøres fordekt eller ved hint. Vår grunnleggende filosofi er at alle har feil, og at det er normalt og sunt å streve, mislykkes, kløne, og drite seg ut. Vi mener at ingen har rett til å dømme andres feil, eller at noen feil er mer graverende enn andre. Det er ellers lett å tenke at den feilen man ikke har selv er lett å fjerne. Slik er det ikke. Hadde feil vært lette å fjerne, hadde folk gjort det allerede.

Vi har spesialisert oss på å hjelpe de rytterne og hestene som ingen andre kan eller vil hjelpe. Det betyr at vi har mange som sliter lenge på grunnleggende nivå i våre rekker. Det betyr ikke at vi ikke kan undervise ryttere på høyt nivå. Det betyr bare at vi ikke er flaue for å hjelpe alle, uansett hva de strever med.

Derfor har vi en bønn: Om du skulle ha lyst til å være med på en diskusjon her på forumet, eller forsåvidt over alt hvor det diskuteres: Ikke rakk ned på andres feil. Alle har feil, og Hanne og Pelle som driver Trollspeilet har også mange feil. Å arbeide med å rette feil og utvikle kvalitet betyr ikke feilfrihet. Trangen til feilfrihet og jakten på perfeksjon vil til syvende og sist bare ende med forfølgelsesvanvidd, fiendtlighet og prestasjonsangst. Aksept av andres feil og raushet vil gjøre det lettere å trene og enklere å streve med å gradvis eliminere egne feil og utvikle kvalitet.

Derfor fører vi offentlige treningsdagbøker. Og derfor våger vi fremdeles hver dag å avdekke våre egne tilkortkommenheter, selv om vi vet at det er mange der ute som gjerne henger seg opp i andres feil. Noen må være de første til å snu en slik trend. Vil du være en av dem?

Hanne

_________________
Paradox is a pointer telling you to look beyond it. If paradoxes bother you, that betrays your deep desire for absolutes. The relativist treats a paradox merely as interesting, perhaps amusing or even, dreadful thought, educational.

Frank Herbert.


Share on Facebook Share on Twitter
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
New topic Reply to topic   [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet