Google+

Logg inn


Forumregler


Forumets reglerNytt emne Svar på emnet   [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Hester til salgs, helst til elever
InnleggSkrevet: Tir Jan 05, 2016 6:54 pm 
Avlogget
White Lady
Brukerens avatar

Registrert: Ons Apr 06, 2005 4:18 pm
Innlegg: 13993
Bosted: Eriksbråten, Skotterud
Hei!

Vi har for mange hester. Som vanlig. Det har en tendens til å hope seg opp, og vi har verken tid eller råd til å ha så mange. Tanken var å avle slik at vi får en unghest eller to til egen fornyelse, og planen var å beholde de vi ikke skulle ha til de var innridd. Vi må innse at vi ikke har kapasitet til dette. Men den opprinnelige tanken om å selge de overskytende hestene til elevene våre har vi ikke gått bort fra. Vi vil veldig gjerne at disse hestene går til elever av oss, både fordi vi vil at de skal komme i gode hender, men også at elevene skal få tilgang til gode hester. Det kommer oss til gode også, i neste instans. Grunnen til at vi velger å selge disse, er at vi fortrinnsvis trenger hingster.

Vi har ikke lagt ut priser. Det er fordi vi kommer til å vurdere bud utfra det du kan tilby. Har du et opplegg og du er en elev vi kjenner godt, er vi veldig snille med hensyn til pris.

De som vi vurderer å selge er:

Jasnah.

Bilde

Jasnah er etter Brasil de Almeida og Amendoa do Zambujal. Begge disse er godkjente avlshester i det portugisiske lusitanoforbundet APSL, og hun er registrert i ASPL. Hun er født i 2014 og er grimetrent, snill, smart og veldig lovende.

Navani Kholin:

Bilde

Navani er etter Ares og Donna (trakehner). Hun er født i 2014 og ser veldig lovende ut. Veldig lik Ares på samme alder. Vi legger ut bilde av henne slik hun ser ut nå så fort vi har fått tatt et. Det er litt dårlig fotolys om dagen. Bildet over er av henne som føll, sammen med faren Ares.
Ares er ikke kåret, så Navani kan ikke fullregistreres i noe avlsforbund, men hun vil få hvitt pass og brukes som konkurransehest hvis man ønsker det. Navani er ikke helt grimetrent ennå, men du vil få hjelp til å ordne dette.

Leonora:

Bilde

Leonora er født i 2015 og er etter Brasil de Almeida og Catita. Catita er ikke utstilt, og dermed ennå ikke avlsgodkjent, derfor vil hun ikke kunne bli registrert i APSL. Men hun er allikevel lusitano god som noen, helt renraset, og stamtavlen hennes finner du her:
http://www.allbreedpedigree.com/leonora33
Leonora er grime-og leietrent og snill og hyggelig å jobbe med.

Vi skal også selge Shallan, men vi holder av henne til en interessent en stund.

Vi håper at dette skal bli til det beste for noen heldige elever, og for hestene våre.

_________________
Paradox is a pointer telling you to look beyond it. If paradoxes bother you, that betrays your deep desire for absolutes. The relativist treats a paradox merely as interesting, perhaps amusing or even, dreadful thought, educational.

Frank Herbert.


Del på Facebook Del på Twitter
Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Nytt emne Svar på emnet   [ 1 innlegg ] 


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet