Google+

Login
New topic Reply to topic   [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Har fått hjelp av metodene uten å få instruksjon.
PostPosted: Fri Jun 06, 2014 9:17 am 
Offline
White Lady
User avatar

Joined: Wed Apr 06, 2005 4:18 pm
Posts: 13964
Location: Eriksbråten, Skotterud
Jeg fikk først interesse for Trollspeilets ridelære enkelt og greit gjennom å lese og lære av teorien som ligger på forumet deres. Jeg har aldri faktisk ridd for dem, men likevel hatt enormt utbytte bare av hjelpen jeg har fått over nettet. Både gjennom forumet og bl.a. ved å legge ut film av egen ridning og få tilbakemeldinger og reflektere over problemstillinger. Jeg hadde tidligere (og har fortsatt) problemer med stabilitet, koordinasjon og mobilitet, og overført dette til hesten.

Jeg fant ingen som virkelig kunne hjelpe med de tingene jeg ikke fikk til å stemme, og mange brikker falt endelig på plass gjennom god introduksjon til korrekt bevegelse og en forståelse for hvordan både min og hestens kropp hang sammen. - nå vet jeg mye mer om mekanismen bak ting, og hvordan forbedre det. Den største "åpenbaringen" var vel kanskje da jeg opplevde at jeg ikke trengte å terpe på å lære hesten å gjøre øvelser- den bare forstod det fordi den fysiske innvirkningen fra sete gav "naturlige" respons og hjalp den å balansere seg: Innvirket jeg korrekt i setet og hjelper, gav hesten perfekt respons nesten uansett.

Og korrekt bevegelse og god kommunikasjon er vel noe å strebe etter uansett ridegren - så jeg vil anbefale alle å ta en time og/eller studere trollspeilets ridelære og teori.

Anonym


Share on Facebook Share on Twitter
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
New topic Reply to topic   [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2011 Trollspeilet